Haabersti Haldus
call_24h
promo


Kõik vajalik ühest kohast!

Meie peamise tootevaliku ja teenustega rahulolevate klientide teavitamine erinevate valdkondade arengust ja uudistest on meile oluline. Oma tegemistes üritame ikka ajaga kaasas käia ning tuua teieni uusimaid trende ja uudiseid, ent hoiame silma peal ka üldisemal ajavoolu arengul.

Sellega seoses on meil rõõm teatada, et nüüdsest on meie kodulehe kaudu võimalik lahendada ka teie prügist vabanemise probleemid. Oleme nimelt liitunud täiesti uudse, vastloodud jäätmekäitluse teenusega, mis peamiselt suunatud eramajapidamistele, korteriühistutele ja väikeettevõtetele.

See on ainus Eestis tegutsev internetipõhine keskkond prügiveoteenuse tellimiseks, prügikonteinerite rentimiseks ja ostmiseks. Siinjuures ei räägi me mitte kohalike omavalitsuste poolt korraldatud segaolmejäätmete veost, vaid kõigest muust, mis inimese enda kanda – ehitus- ja remonditegevusest, koristamisest ja suurpuhastusest või haljastusest ja aiapidamisest tuleneva prahi äraveost ning utiliseerimisest.

Uus tellimiskeskkond võimaldab kiirelt ja mugavalt saada ülevaadet pakutavatest teenustest, erinevatest konteineritest, esitada tellimus ning ka koheselt internetis tasuda. Küsimuste tekkimisel on võimalik igakülgse abi saamiseks suhelda reaalajas klienditeenindajaga – telefoni või interneti vahendusel.

Soovides muuta meie klientidele uudse teenuse kasutamine käepäraseks, oleme lisanud oma kodulehele www.haaberstihaldus.ee kollase nupukese „Telli konteiner“, millele klikates suunatakse teid tellimiskeskkonda, kus saate valida omale meelepärase konteineri, arvutada maksumuse ning esitada tellimuse – kogu toiming võtab aega vaid loetud minutid ning seda võite teha mugavalt kodus sülearvutiga diivanil lesides või tööl arvuti taga olles.

Miks tellida konteiner läbi meie kodulehel oleva lingi „Telli konteiner“?

1. Parim hind Hinnad tellimiskeskkonnas on teiste jäätmekäitlejatega võrreldes soodsaimad Eestis. Igapäevase konkurentide hinnavõrdluse ning vajadusel hindade korrigeerimise kaudu tagatakse meie klientidele hetkel turul kehtivad parimad hinnad.

2. Hoiate kokku oma väärtuslikku aega Oma prügi peab igaüks ise ära koristama ja minema vedama. Ennast turul pakutavate teenuste ja hindadega kurssiviimiseks, tuleb teil ikkagi aega kulutada, et helistada firmadesse või surfata internetis, leidmaks sobilik firma, kelle teenuseid kasutada. Tellimiskeskkonnas on kõik see teie eest ära tehtud - jälgides pidevalt turul toimuvat, tagab meie partner teile suurima teenuste valiku ja parimad hinnad.

Kui olete meie klient ja meie kodulehe külastus on saanud teile tavapäraseks tegevuseks, siis miks mitte teostada ka muid vajalikke toiminguid läbi meie lehel olevate linkide – nii pole teil vaja meeles pidada mitmeid kodulehtede aadresse – www.haaberstihaldus.ee lehelt võite leida abi ja juurdepääsu soovitud teenusepakkujate/partnerite juurde.


Tänukiri Kopli LV poolt!


Tuli välja uus 41's TV saade
"Meie Hoovis"!